Recent Posts

Friday, May 20, 2011

kek coklat kukus lagiiiii...

assaalamualaikum...

jom jemput.. sila2 makan kek cekelat nih.. hehe
layan gambar jelah.. kek ada sepotong lagi utk en.suami
selalu sgt dah buat kek nih mcm kt SINI, kat SINI, kat SINI

  buat kek nih utk bawak makan2 kat sekolah..

 antara kek yang paling simple nak buat dan best utk tekak saya
saya sgt setia ngan resipi kek kukus nih hehe
macam tak berani nak cuba yang lain je

tak tau nak tulis ape.. citer sikit2 jelah..
nakgi masak plk nih... hehe lewat dah pun

4 comments:

Pn Norhashimah said...

Sedap .... tq...
Semalam try trifle Atie ..., terlembek...
Kesnya malaih nak sukat air, pakai buh aja...
Anyway ..boleh makan n sedap ....

ajumohit said...

alahai sedapnya..rajinnya buat kek feveretku ini

-Nureen- said...

tgk pon dh teringin nih.. lama x buat cake.. paling best bila cake yg kita buat org mkn smpi licin kan... ;)

amiey lee said...

heee tak sabar nak cuba jugak buat kek ni...heeee