Recent Posts

Sunday, November 7, 2010

kek coklat kukus lagi dan lagi

oho... ntah sudah berapa byk kek coklat kukus yg dah saya buat ini tahun.. tak pe la, saya takkan penah berhenti dr buat kek yg simple ini sbb ini peberet saya. rasa mcm baru je buat 2biji kek itu hari utk bawak ke sekolah, suami bwk office, bagi kt pengasuh auni...



nih buat lg sblm my SIL balik...


klu buat kek nih mmg takleh nak simpan.. tak sempat simpan dah abis dah...
nak cuba?? KLIK SINI ye


3 comments:

~cik Non~ said...

waaahhh...bley tmpah for my becoming bdae ni....hehe...

atie @ ejay said...

duk mna?hehe klu duk jitra,atie pi antar dpn pintu umah lg :)

munna said...

alahai sedapnya... mmg best lagi2 tgh hujan ni.. perot asyik lapar je