Recent Posts

Tuesday, April 3, 2012

upside down pizza again n again

assalamualaikum...
tiba2 je datang mood nak mengapdate blog.. mata dah berangin2 pedih mengantuk..tp tak bleh nak lelap.. nasib baik ali tak banyak meragam.. dah tertidur walau sekali sekala terjaga.. auni macam biasa lah ikut ayahnya pi main. klu dia ada, konfem ali tak boleh nak tidur lagi sbb suara auni yang bising nyaring tu.. ikut suara sape ntah...hihi


ok...nih ntah kal keberapa buat pizza ni...
saya mmg suka.. nak2 klu tabur cheese tebal2 kat atas tu..
en.suami pulak biasanya makan masa fresh bawak kuar dr oven je
pastu bila dah sejuk, pastu panaskan balik je... dia takkan sentuh dah
pastu sape lagi nak abiskan klu bukan si isteri nih...

penah cakap ngn dia...
bang.. atie masak mcm ngn mat saleh jela...
senang dan ringkas.. ada salad, daging ke ayam ke seketul sorang, mashed potato ngn gravy sikit
atie pun tak letih sangat.. ( solehah betul isteri ni kan )
dia termenung jap.. hihi saya dah dapat jawapannya
sah sah mesti nak nasi jugak kan hihi

hmm klu nak tengok resipi bleh klik SINI  ye...
wsalam...

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

jumpa resepi ni in numerous blog
tpi tak try2 lagi..
adei..

atie @ ejay said...

hehe biasalah suka peram resipi tp klu dah mula tu mesti berulang2 buat:)