Recent Posts

Monday, March 11, 2013

bekas ramekin comel

assalamualaikum...

pagi nih nak tunjuk bekas ramekin je.. hihi



comel? lawa?
mujur ada 2 color je.. kalau tak lagi banyak ringgit melayang hihi
lepas cucuk budak kecik semalam, ajak suami temankan ke kedai bakeri
beli tepung gandum, tepung pau, tepung roti bagai..
pastu terpandangkan ramekin yg comel ni..
ambik la 4 ketul.. satu rm3.50 :)


 hmmm.. bila nak try buat souffle ni???



8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

memang comel sgt2... murah pulak tu kan... kedai bakeri mana tu? hehehe... beli kat daiso rm5 woo... tp jenis yg biasa tu je.. yg ni lagi cun..

Gee® said...

Comel... beli kat mana?

atie @ ejay said...

@MaDiHaA a.k.a Ratna
comel kan kak?kedai bakeri kt jitra

atie @ ejay said...

@Gee®
HL Bakeri, jitra :)

nadia rashid said...

cantik la atie ramekin ni..untung ada bakery jual ramekin..sini kat kemaman ni tak dapat la mcm ni..

Sue @ Nenie said...

Assalamualaikum..emmm memang cumel sangat2..jarang kita jumpa yang kaler2 macam ni..selalu putih jeeeee

Cheq Sue said...

kalau dekat2 dah terjah ni...memang suka sangat dengan ramekin, tambah2 yang comel cute camni...

Asyifa Mustaffa said...

comelnya.....x de lgi remekin kale2....yg ada kat umh ni kale putih je...huhuhu.....