Recent Posts

Tuesday, October 16, 2012

boboi lagi... dah lama tak update



assalamualaikum..

waah dah lama sangat tak update blog.. bukan tak teringin , tp ntah... mood tu berlalu camtu je. sama jugak dengan selera makan.. semua benda terliur , semua makanan teringin.. teringin nak masak , teringin nak makan macam2.. tapi teringin camtu jelah. tak sabar nak tunggu cuti sekolah , boleh rehat lama2 dan buat macam2..

pejam celik , pejam celik.. cik baby dalam perut pun makin besar..
sama masa kandungan yang ke2 dulu, hati tetap kepingin anak perempuan.
yang nih lebih lagi.. sangat yakin akan keinginan hati.. nama utk gegirl pun sudah saya sediakan tanpa pengetahuan en.suami , sehinggalah pegi wat check-up 5mos ,
doktor tanya : nak tahu tak jantina bayi? dlm hati berbunga2...konfem gegirl.
tetiba bila sampai part tu , nampak terang2 "bebird"nya hihi


ok.. apepun saya tetap redha dan bersyukur dengan anugerah-NYA ini..

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

tahniah....x pe...lepas deliver yg nie...klau ada rezeki...bole cuba lagi....:)

Gieyana said...

congrats....:-)