Recent Posts

Friday, August 19, 2011

strawberry light cheese cake... 28th birthday

assalamualaikum...

hihi nak jamu mata teman2 yang sudi singgah kat sini ngn menu yg dah lama basi hehe baru ada kelapangan nak tayang dan berkongsi...

 sebenarnya buat kek ni sempena hari lahir aritu.. wat buka posa jela kan.. berdamping pulak ngn chicken chop.. alhamdulillah, kenyang yg amat.... pening2 lalat duk fikir nak buat kek ape.. last skali buat kek simple yg sgt best nih.. resepi mcm kat SINI jgk.. cuma tambah perisa dan warna sahaja.

 nampak comel je kan??? hihi tp tengok, bila dah potong...
sgt tidak cantik.. abaikan rupanya.. mmm cukuplah dgn rasa yg sgt sedap
tidak menghampakan... gandingan coklat dan stoberi.. sedaaaap sgt

 saya sudah jatuh cinta ngn cheese cake simple ini...
gebu dan lembap...


posa2 nih tak leh tulis panjang2 hihi

1 comment:

Ukhti Merah Jambu said...

salam ustazah :) happy belated birthday. ustazah buat sendiri ye. memang hebatlah! nak satu boleh? *wink