Recent Posts

Friday, June 24, 2011

milo ice blended...

assalamualaikum..


alhamdulillah.. akhirnya bertemu juga dengan penghulu segala hari.. hari yg ditunggu2 oleh saya sepanjang seminggu yg memenatkan ini...  seminggu ini, saya lalui dengan sedikit kekalutan... tidur yg tdk menentu.. turun keje jam 7 pagi dan jam 7ptg jgk sampai kerumah..  serabut ngn keje2 failing.. sampaikan sukar utk saya dan kawan2 yg lainnya saya pasti, fokus utk p&p.. semuanya "dipaksa" utk melengkapkan fail yg segala macam itu...  dan sudah tentu, semuanya masih belum berakhir hehehe... jd, klu ada org cakap keje cikgu tuh senang dan buleh rileks.. jgn percaya ok:)

oklah.. rasa cam dah lama tak update blog nih.... dan cocoa ice blended yang saya buat nih sbenarnya dah lama pon hehe






















bahan2:
3 cwn kiub ais
200ml susu segar huhu update**saya boh 500ml lah hehe
1 cwn milo
3 sudu besar serbuk koko
5 sudu besar susu pekat ( boleh tambah klu nak manis )
whipped cream utk hiasan

caranya: senang je.. hehe blend semua bahan kecuali cream.. pastu terus boleh tuang dlm gelas.
 sekian.. hehe

3 comments:

KuNanGKuNanG said...

sedapnye...rasenye sy leh habiskan semua2...huhu..

rizaros said...

amboi kak... lmak krim ni.. hehhee.. terliur lak.... :)

munna said...

CUACA PANAS NI PEKENA ICE BLEND MMG MASYUKKK