Recent Posts

Monday, March 7, 2011

nasi ayam utk en.suami

assalamualaikum..
hidangan utk makan tengahari di hari sabtu hehe.. takde lah special sgt, tp istimewa sikit sbb ni 1st time buat nasi ayam utk en.suami setelah hampir 4tahun kami kawen... teruk kan?? 2thn pertama kira tak pelah jgk, sbb kami duk terpisah seberang laut :) nih dapat duk sama dah pun kemain lama ambik masa utk buat nasi ayam, hidangan nasi yang paling simple jek. ape pun dah penah buat nasi ayam penyet utk kami makan, ok lah 2...

 kali nih ada sedikit peningkatan kesedapan dalam membuat sos cili n kicap 2..
boleh la nak lawan kat kedai makan 2 hehe perasan plk!

 haruslah di make-up dan dihias rapi utk masuk gambar:)
oh timun batang 2 hampir2 mematikan selera.. pahit yg amat!



1 comment:

zahidah dihaz said...

wah...nampak cam kat kedai makan la sis...


New Entry: Miss Zahidah 4in1 Lucky

Draw