Recent Posts

Sunday, March 6, 2011

3org kekasih..tp bkn curang ye

assalamualaikum....
taraaa...mereka lah kekasih3 saya itu
mmg tak akan penah curang punya..
kasih cinta sampai hujung nyawa
mereka lah pelengkap hidup saya sekarang


 ( gambar mlm td lepas balik dr giant )

 kakak auni yg nakal, tp baik hati dan boleh diharap.. suka tolong ibu.
pandai buang sampah.. letak baju kotor dlm bakul



 gambar pg td, kat bilik tamu ( tempat buat keje)...
kakak auni kat bilik utama, masih lena tido dlm baby bouncer. 
ntah kena angin ape, dia mintak nak tido atas bouncer 2.. bagi ajelah 
sambil ibu buat pancake pisang utk sarapan td, ayah main2 ngn adik ali
skrg mmg dia bangun awal pg mintak org layan main..
ntah ape yg lucu sgt sampai adik ali gelak2 ye hehe


 mata ali dah tak tahan tunggu ayah ngn ibu ngadap lappy
layan foto2 cantik sambil jamah pancake
punyalah susah ali nak tido, asyik sengetkan tubuh je
mulut bising2.. mengeluh marah2 sbb xdpt meniarap
hehe jd ibu tolong tiarapkan ali, terus tido

 sampai terangkat punggung 2!

 mmm..last sekali ayah join sama sebelum ke pejabat..


No comments: