Recent Posts

Sunday, February 20, 2011

tanpa tajuk...

assalamualaikum...

entri tanpa tajuk.. takde idea nak tulis ape.. tp nak jgk update blog nih.. baru je selesai sedia bahan2 utk nak masak tengahari.. jap lg tunggu masuk periuk, masuk kuali je.. masak simple2 je. en.suami balik jap lg utk lunch, terus boleh makan. kakak auni masih nyenyak tido.. baby ali baru je tido after menyusu utk kali ke berapa pagi nih..

pg td dpt sms tokey kek yg dia tak boleh nak siapkan kek besday  yg saya order utk en.suami n auni.. hah.. besday dah lama berlalu pun ehehe.. esok baru bleh ambik kek sbb tukang buat kek demam.. cdgnya mlm nih nak masak special utk diorang berdua, tak pe tak pe.. mudah2an kak rani cepat sembuh.. insyaAllah...




No comments: