Recent Posts

Thursday, February 24, 2011

hadiah utk auni

tak tahu nak beli ape utk anak dara nih sempena besdaynya aritu.. bagi benda nih ok jgk kan.. hehe yg penting budak kecik nakal nih suka. buktinya tengok lah kat bawah 2 betapa sukanya dia :) sebenarnya dah lama cari benda ni.. sbb auni pantang jumpa pen, pensel.. nak conteng2.. lgpun saya fkir ini latihan awal utk budak2 kecik mcm dia kan? ada tanya kt dua blogshop yg jual toys, tp takde respon pun.. hampa betul. ntah camana ujung minggu lalu, terfikir nak cari kt lelong.com je..

akhirnya, saya berjaya mendapatkan aqua doodle's mat ini utk my dotter. saiz mat ni 1.2x1.2m beserta 2 btg pen dengan harga rm64.90 termasuk kos penghantaran.. ok tak? parcel ni sampai petang semalam tp malam td baru bukak sbb auni tido.. tunggu dia bangun awal malam, makan2 pizza and after isyak suami siapkan dia ngn sleepwear, baru bentangkan mat nih depan dia..

suka sgt2.. duk menulis sampai ke tengah malam. dah puas kt satu tempat, dia heret mat 2 ke tempat lain plk.. sampailah atas katil.. menulis dgn gaya tertiarap hehe pastu pandai2 buka pen yg kita isi air tuh dan curah atas mat.. sampai kena marah2 sayang kt ibu ehehe

bangun tido tengahari td, terus cari benda nih dan berlatih menulis sambil baca a,b,c dan bilang 1 sampai 10.. sebut je... tp tulisnya lain :)


1 comment:

Momma Mia said...

wah cam best jer atie.. apa nama dia.. elok benor bg damia nih... idak le dia ganggu dinding bilik tuh hehehe