Recent Posts

Thursday, October 28, 2010

kena beli lain...

td be4 keluar mkn, sambil tunggu en. suami balik sempat pilih2 baju auni masa kecik yg saya rasa masih elok utk my 2nd baby pakai nanti. sblm beli keperluan & baju baru, elok jgk saya tengok2 dan pilih mana yg masih bleh guna dan pakai. nanti takde lah membazir kan?

tengok! sikit je yg leh pakai.. yg lain bkn tak elok, buruk ke ape.. tp sgt tdk sesuai ngn baby laki sbb sumenya color pink dan bunga2.. hehe nak kena tunggu anak no.3 plk gamaknya. itu pun klu ada rezeki dapat baby girl lg.

No comments: