Recent Posts

Wednesday, October 27, 2010

update nama peserta

maaf ye klu ada kawan2 yg sertai giveaway atie nih tengok nama diorang masih tak tersenarai kt tepi tuh.. bukan apa.. tak sempat.. line tenet kt rumah pun jap ok, jap slow.. tambah plk my lappy masih belum dpt balik, kena format baru, ganti anti virus baru sbb sgt2 kritikal. insyaAllah,esok siap kot. nih pakai netbook tak berapa nak puas. 
semalam demam selsema.. balik sekolah terus pegi klinik + checkup kndungan. en.suami nak pastikan lg, betul ke kami akan dpt baby boy.. tp kesian, baby malu2 nak tunjuk. jd tak nmpak hape hehe. dpt mc arini, tp sbb selsema dh kurang saya join jgk kawan2 ke Kursus Peningkatan Profesionalisme Guru Pend. Islam & B.Arab kt SMKA Yan.

**klu rajin,atie update nama peserta mlm nih ok!

1 comment:

tiefazatie said...

xpe sis..tke cre ye..moga cpt sembuh spenuhnya..=)