Recent Posts

Friday, October 1, 2010

~ It's a Boy!!! ~


2 ari lepas buat check up rutin bulanan mcm biasa. bulan lepas, scan tak nmpak plk tnda baby girl or boy.. cuma doc kata, mcm gegirl je lg nih.. so,saya tak kisah pun girl ke, boy ke yg penting selamat. suami pun sama... tp bg saya, klu dpt girl lg ok sgtla.. leh kawan ngn auni, pastu leh tolong pkai baju2 auni yg sgt byk itu ( masa beli tak ingat dunia, 2pun msih ada baju dia yg tak "terpakai" lg)

alhamdulillah, so far keadaan baby sgt ok, kandungan ok.. takde apa msalah. ( arap masa bersalin nanti pun takde masalah.klu bleh, nak mcm lahirkan auni dulu ) tetiba doc 2 ckp..

 "...eh eh..2 tengok nampak bebird la.."

saya apa lg, besarkan biji mata.. mcm tak percaya. tp saya mmg nampak apa yg dikata 2, suami sengih je..

"...ergggh betul ke doc? cnfirm ke?..."
"..betul la 2, nmpak jelas kan?.."

it's a boy!! suami dah mula bayang, rupa anak laki dia nanti.. saya kata mesti la ensem mcm ayah dia! hehe

2 comments:

Wafi comel said...

Tahniah Atie ..... Semoga Atie sentiasa sihat... n selamat melahirkan anugerahNya.

atie @ ejay said...

thanks k.shimah;)