Recent Posts

Saturday, April 27, 2013

Crepe Blueberi

Assalamualaikum...



alhamdulillah..hujan pulak pagi2 ni..
sambil tunggu kari sardin masak , update blog sepantas mungkin..
bila dah mula kerja balik esok, jangan mimpi nak update blog hari2 ye
another version of crepes.. hihi inti je lain.. nak habiskan krim masa buat coklat crepe 
tapi encik suami suka yang ni... tak muak katanya..


kali ni isikan dengan dengan blueberry pie filling..
so bila gigit tu, boleh rasa kemewahan buah blueberi tu..hahaha konon la kan..
apa pun of cos akan buat lagi.. dah ada yang suka kan, sekali hadap je linciiiiin.. sape tak suka :)


ok... nakgi menjala pulak hihi




3 comments:

adda syuhada said...

perghhh...

rahel said...

Mengancam la crepe bluberi tu...

nadia rashid said...

Wah atie..awk buat sendiri..sy tak confident nk buat takut x jadi..cantik crepe awk ni...terliur plk...