Recent Posts

Sunday, June 3, 2012

OUR 5th ANNIVERSARY

assalamualaikum...

bukan hari ni ye.. tp hari Jumaat 1 Jun. happy belated anniversary lah kiranya.. on that day tak sempat nak buat entri sebab sibuk sangat bantu mana yang patut untuk kenduri sambut menantu semalam.. ada masa senggang sikit , duk berkejaran dengan hero kecik saya yang hensem tu.. tapi terharu jugak bila mak mertua bagi peluk cium sempena jadi menantu sulung dia selama 5 tahun ni.. malu pun ada sebab saya bukannya menantu yang terbaik hihihi 





dah genap 5 tahun ni , kami dah ada sepasang budak comel pelengkap kehidupan.. Nur Auni Humaira' dan Muhammad Ali Ilhamy.. They are Allah's Gift of love to us.. love them sooooo much! alhamdulillah.. TQ Allah..for giving me a loving husband.. considerate , kind and gentle. Thank you for being such an amazing suami and ayah. So many things and feelings i can't really express in words.


kakak auni cakap ni gaya spongebob hihi


hihi skeeping la pulak kan..
mudah-mudahan keluarga kami sentiasa diberkati olehNya..amiiin

6 comments:

nik rosmawati said...

comelnya anak2.best la dah dapat sepasang kan :)

rahel said...

happy anniversary...dah ada anak yang comel..lengkap la rumah tangga...semoga bahagia selalu..

Tina Othman said...

salam atie

happy belated anniversary okey, moga berkekalan ke akhir hayat bersama

Mummy GreenyHouse said...

happy belated anniversary!
pandai anak dara tu kenyit mata.. ;)

Norzie hany said...

Salam kenal Atie.
Happy anniversary...semoga berkekalan jodoh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat.

K.Nor said...

happy anniversary buat atie dan suami.. semoga bahagia berpanjangan bersama anak2 tersayang :)