Recent Posts

Friday, October 7, 2011

my dream kitchen...black n white itu menawan

assalamualaikum...

selamat berhujung minggu bagi mereka yg bercuti hari ni... sekarang nih tengah dlm mood duk kira bila nak cuti je hihi pastu tak sabar nak masuk rumah sendiri.. plannya tengah bulan ni.. insyaAllah klu tak de aral melintang kan:) buleh kata tiap2 kali balik keje mesti pegi jenguk rumah tu walaupun proses "pemurnian" masih lagi dijalankan.. dan yg paling saya tak sabar utk tengok siap kejadiannya.....



my dream blackie n whitey kitchen


walaupun tak de tercapai sgt dapur yg diimpikan ( nak table island kat tengah2 tu.. tp ruang tak cukup, duit pun tadak hihi ) tp cukuplah kan... takde besar mana pun. en.suami kata nanti lah bila wat rumah sendiri kat kampung bila dah pencen nanti, buat bagi puas hati lagi... eh, eh.. ni pun rumah sendiri jugak! hihi tapi tu lah.. kat negeri orang... ramai jugak yang pelik sbb kami beli rumah kat sini.. eh, nak jadi orang Kedah ke beli rumah kat sini? haha takde peliknya bagi kami.. hmmm klu diberi pilihan, nak je saya duk menetap kat sini.. seronok ape.. boleh ke bang??

dapur yg selesa akan menambahkan kerancakan aktiviti masak memasak dan perlumbaan yg sihat utk lemak2 menempel kat badan .. hehe

5 comments:

Tina Othman said...

cantik, tapi kalau saya, saya suka yg tutup semua, tapi kos buat kitchen cabinet mesti mahal kan skrg =)

apapun tahniah sebab dah berjaya ada rumah sendiri

atie @ ejay said...

boleh tahan lah kosnya.. ikut material yg kita pilih. yg ruang kosong tu utk letak oven hihi

izahdaut said...

elegan kan dapur gitu.. i like..
eh atie duk kedah ke? kedah kat mana?
akak slalu gak balik kulim kmpung mil. eh 'akak' ke ek? hehe...kang perasan muda lak kan..kikiki

nik rosmawati said...

cantik dapur.nampak luas jea :)

atie @ ejay said...

>>kak izah
mmg akak pun kan? hehe td kita cek dlm pesbook.balik kulim, mehla lajak ke jitra nih.atie ngajar sini

>>nik
2lah..pilih color gini nak bagi nampak luas sikit hihi