Recent Posts

Friday, September 16, 2011

jantung2 kesayangan...

assalamualaikum...

rindunya nak mengapdate blog kesayangan.. tp tak berkesempatan.. terlalu banyak benda yg nak diselesaikan... klu hari2 kerja, mmg tak sempat nak berkunjung ke blog sendiri.. apatah lagi yg kawan2 punya.. ni cuti 3 hari pun, sarat dengan kerja2 yg mesti diselesaikan... keje2 sekolah, keje rumah.. pastu tambah ngn urusan nak masuk rumah sendiri lagi.. selalu pulang ke rumah lewat petang... malamnya, tahu2 jelah.. dah penat..

ok, di pagi Jumaat nan mulia ni rasa nak bercerita pasal dua orang budak kecik yg comel dan nakal nih...

 tengok ajelah gaya nakal kakak auni tu.. sekarang dah "terlalu" pandai.. mcm2 keluar dr mulutnya.. pot pet pot pet kalahkan mak nenek... kadang2 tu pantang puji ali depan dia, terus buat perangai utk tarik perhatian...

 harapan ibu dan ayah.. semoga auni akan menjadi ketua dan kakak yg baik utk adik2... alhamdulillah, walaupun nakal2 sikit tapi suka membantu.... nanti sila tolong ibu masak2 kat dapur dan lipat kain baju ye:)

 tayangan gigi percuma... penangan puting.. auni dan puting, mmg tak dapat nak dipisahkan...

 ayah kata ali ni "anak ibu"... manja... pantang tengok ibu, terus nangis2 mintak diangkat... tak reti nak start tangisan ngn volume yg rendah dulu... suka tempik2.. sampai suara tu cam rockers pulak...

 suka sgt ngn gambar ni.. sooo sweet! rasa nak gigit2 mulut tecik tomel tuh hehe.. berbanding ngn auni, ali bila masuk 8 bulan baru leh angkat dada bergerak ke depan walaupun dr umur 4bln dah leh menisrap sendiri dan angkat2 punggung...

eczema! hati2 nak suapkan dia makanan... kdg2 sampai calar2 muka tu dia garu..

ok, entri ringkas saja...
otak cam dah tepu nak tulis panjang2..
wassalam:)

1 comment:

eRiNsZ said...

cumill banget budak berdua ni... hihii klo auni n ali jumpa natasya n naufal sayer mg guling-guling arrr bebudak ni hihhihi