Recent Posts

Thursday, June 9, 2011

ali, bizi dan makan2

assalamualaikum...

hah..ntah ape2 lah tajuk kat atas tu.. kita dah mula nak rasa sesak2 nafas nih... yelah keje bertimbun lagi yg tak setel.. lagi 2 hari skolah dah nak buka.. selamat tinggal lah cuti.. kenapa rasa cam kejap je?? klu cuti 2 blk kan best hehe asyik nak cuti je kan??

incik ali 
pagi semalam pi cucuk ali..
mak aiiih anak jantan nih... naik lbh kurang 200gm je sebulan
misi cakap susu badan ibu dah tak mampu nak tampung utk tenaga ali
dah boleh bagi dia solid food.. buat moi, bagi buah2..
pagi td try bagi dia nasi yg dah dikisar.. ok je, dia makan
berkerut2 dahi.. lawak je hehe

busy, bizi...
kertas exam budak banyak lagi tak tanda
skema jawapan duk tengah penin2 lalat siapkan.. tak siap jgk
kertas exam ada lagi satu subjek, tak terbuat lagi
pastu keje rumah.. brg2 balik kampung aritu tak terkemas lagi...

makan2..
hari2 misti wat makan2 pon kan.. hehe
cuma plan nak buat special sikit utk kami sefamili kecik nih
sempena anniversary kami yg ke4..
cdgnya mlm nih.. tp tak taulah kan.. terjadi ke tidak
dah lama plan nak try buat red velvet cake utk this special day
skrg nih pun duk tengah usha2 resipi yg macam2 jenis
nak yg simple je.. sbb takut nak cuba, takut tak jadi hehe

oooh tak sabar nak buat masak lemak cili padi jantung pisang,
pastu nak buat mee rebus my style 
sbbnya saya bawak jantung pisang n keledek dr kampung hehe




1 comment:

ajumohit said...

busynya, hmm cuti skola 2 mggu rasa kejap jek kan...