Recent Posts

Wednesday, April 27, 2011

trifle again...

assalamualaikum...

trifle lagi? aritu rasa cam baru je lagi wat trifle kat SINI tapi buat jgk sbb ada kawan satu keje yg mengidam.. mengidamnya mmg terlebih2 mengalahkan ibu2 mengandung ehehe lg satu nak tunaikan order sorang kawan tuh. dua hari sebelum kejadian dah beli swiss roll tu, tapi tak terbuat kes incik ali tak mau tido.. dlm kul11 lebeh dia baru nak pejamkan mata, jadi ibunya pun dah mengantuk sama..

dalam kul12 lebih masuk dapur nak minum air, terpandang pulak ubi kentang yg mcm dah kritikal dia punya kondisi... mak aaaiiih sayng sgt2 bila check, hampir sekilo ubi kentang tuh kena buang saja... kt luar nmpak elok, tapi bila sentuh, terus lembik... serius, nih kejadian pertama seumpama itu berlaku.. hehe apalagi, terus potong2 mana yg elok, kukus, goreng buat potato wedges dan hidang ngn jalapeno cheese n mayonis mcm yg penah saya buat kat SINI.. hidang sepinggan utk en.suami n cik auni, pastu yg selebihnya tapau siap2 utk bawak pi sekolah... haaayya panjangnya cerita, klu buat karangan mmg menyimpang terus terkeluar tajuk nih ehehe
 dlm bekas tuh yg kawan order..

hoyeh..hoyeh..entri nak cepat..en.suami ajak keluar..babai



1 comment:

Fitri Senin said...

trifle yg sgt sedap...!!!!!!