Recent Posts

Wednesday, June 1, 2011

contest! contest! saya nak buat contest!

assalamualaikum....
sticky post

"update: dah mula dah... sila klik SINI utk join"

saya nak buat contest nih... agak2 ada ramai org nak join tak??
saya suka tengok contest pasal baby, budak2 chumel..
saya pun suka nak join... ada jgk yg terlepas nak join hehe
klu susah sikit dia punya syarat...mmg lambat dan tangguh2...pastu terlepas
saya tak suka ga ke.. contest ke.. yg syaratnya kena tag kawan2...hehe
tak tahu kenapa, bagi saya rasa mcm susah je..sbb malas sebenarnya hehe
cakap banyak pulak ye...
oooops ada ke yg nak join contest saya nak buat nih ye...
nak tahu contest apa???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hehehe ok tak??? dah siap buat banner lagi tuh...siap ngn tarikh lagi tuh
bestnya klu ada sapa2 nak tolong sponsor hadiah ekeke
ok... ni lah dia contestnya...



6 comments:

Nisa' Azman said...

wah, bestnye ade contest psl baby lg.. Tp xde la pic Hannah tgh nguap.. Nnti if ade, sy akn join ye.. ^_^

miwqa said...

baby sy pun dah kurang menguap ,tak sure ade gambar die time kecik menguap

Nia said...

hehe,..kena suruh budak kecik tu posing menguap ni..

sumanje said...

salam ziarah di pagi jumaat yang ceria ...sumanjehulurkan salam perkenalan...

anymz said...

huhuhu..sedih ni akak takleh nak join contest ni.anak dah beso2...

Huda said...

best ni rasa cam nak join gak kak..tp kene tggu husna or lukman nguap baru leh amik gambo nye :)