Recent Posts

Friday, March 11, 2011

pam baru!

assalamualaikum...

salam di pagi hari jumaat yg mulia... hehe hujan la plk kat luar 2, camana nakgi jalan2 jap lg. haruslah bawak auni main air sekejap kat Teluk Cempedak. mintak2 ombak tak besar... sebelum bertolak balik semula ke Terengganu, ayah nak bawak kami mengimbau kenangan2 lama dia zaman budak2 dulu hehe

pam baru?? oh.. spectra3 saya dah rosak ke?? hehe bukan2.. klu rosak mahu menangis saya dibuatnya. nih kes salah satu aksesori pam manual pureen saya hilang jatuh entah ke mana.. mmg sayang sgt. gara2 benda plg kecik 2 takde, maka b/pump pureen 2 dah tak boleh guna lg..

biasanya 3,4x pump susu utk buat stok, tp bila travel camni dgn takde sedia ape2 kelengkapan haruslah saya menanggung kesakitan sendiri ye. bila dah tak tahan, baru nak cari jalan penyelesaian. so malam td, beli pam manual baru jenama Anakku je.. murah sgt2 nak dibandingkan jenama Avent 2 hehe after diskauin 10% dapatla dengan harga rm62. klu ikutkan hati, nak je saya sambar yg mahal itu:)

walaupun murah, tp saya berpuas hati.. senyap je. takde bunyi2 mcm manual pump lama saya dulu hehe olehla saya bawak yg nih ke tempat keje. harap2 ia akan berjasa kepada saya nanti:)


5 comments:

Fuuyooh said...

salam..jom cari kawan baru..

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/segmen-jom-suai-kenal-nak-cari-member.html

Mamaleesya said...

rajinnye kumpul EBM ngan pam baru eaaa...Mama sempat BF setahun je, pastu dah letak jawatan hehe

http://diarialeesya.blogspot.com

Fitri Senin said...

hoh...fully BF ke..?Eh salam kenal..Tq sbb singgah blog fit..tp Fit suka bc pengalaman ibu2 yg BF ni..sebab Fit BF juga tp xblh nk fully BF sbb susu sket sgt..plg kuat pun susu dpt kalo pam 5oz..menangis sebab sedey masa tu ingat lg..

nur said...

selamat menggunakan yang baru..
JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

Chekgu Azrine said...

salam singgah..terima kasih ye sudi singgah my blog...keep in touch..:)