Recent Posts

Wednesday, March 9, 2011

paaaling tak suka!

assalamualaikum...

apa yg saya tak suka sgt tuh? jwpnnya packing brg@pakaian, klu nak balik kampung ke, nakgi mana2 yg perlu kami bermalam la senang crita.. bkn malas nak packing, tp mcm blurr je tak tahu nak bwak yg mana, nak fikir cukup ke tak bawak byk ni.. byk sgt ke bawak, nati ada yg tak terpakai la.. sia2 buat menyempit kereta kecik je hehe kdg2 tu, 2,3 hari sebelum saya dh mula isi pakaian sikit2 dlm beg padahal nak balik kampung 3,4 hari je. last skali, masa nak berangkat 2 baru nak kelam kabut setelkan semua.

mmm..agak2 saya dlm kul3 paling lewat, kami akan bertolak balik ke rumah saya ( pasir puteh,kelate ). tp satu helai baju ape pun tak siap lg.. en.suami dah ambik cuti sbenarnya arini, tp pegi jgk kelas dr kul10 sampai 1petang sbb nanti tak mahu nak kena ganti kelas utk budak2.. saya pun bercuti masak makan tengahari arini hehe supaya nanti dapur kemas berkilat bila tinggalkan rumah.. alasan:)

ptg nih balik, bermalam semalam kt rumah saya.. pastu khamis bertolak pegi kuantan ikut en.suami kena iring budak2.. pastu jumaat singgah marang umah en.suami. pastu ari sabtu dah kena balik semula ke jitra sbb ahad en.suami kerja.. haha betul ke nih?? mcm penat je.. makan angin dlm keteta yg banyaknya. tubuh penat mmg konfem walaupun saya tak memandu. tambah2 ngn auni pun nak meriba klu nak tido.. nak nenenkan ali pun payah klu dia dah melekat atas riba.

hish..rasanya mcm dah setengah tahun tak drive nih.. agak2 ingat lg ke?hehe

4 comments:

Tina Othman said...

hehehe saya pun mcm atie..klu nak balik kg seminggu sblm tu dah siap pack baju

bee said...

sama lah kita heee

bee said...

hai salam perkenalan..TQ singgah blog puanbee yer :) bee dtg balas kunjungan dan follow juga

Dda Ly said...

saye pon mencik mengepack n unpack...malas nyeeee..klu x buat bebetul, nnt ade je brg tertinggal..huhu

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥