Recent Posts

Tuesday, February 22, 2011

bloglist hilang...

ada masa, nak masukkan balik semua bloglist yg dah lenyap ntah ke mana 2. sape yg berkunjung ke blog ni bleh jgk bgtau kt saya klu nak saya listkan blog anda kt blog saya nih hehe. mmg frust la tengok bloglist kosong.. pastu sgt tak suka tengok font post entri title nih...

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

tak gi klik kat url or blog i'm following?
kat situ dah boleh pilih blog list

zahidah dihaz said...

cam ne lah boleh hilang pulak? sembunyi kejap kot...hehehehe


New Entry: Keputusan SPM 2010

waficomel said...

http://shimahismail.blogspot.com/

awat ati????????

mamaqari said...

masukkan bloglist saya skali bule?
http://mamaqari.blogspot.com

ShidaGhazali said...

as salam kak..
akak ada ubah domain ke?
kalu ye..kes kita sama la
yg harunya...nuffnang saya still jalan, tp xleh detect sape yg datang..
bloglist hilang...follower xleh masuk coz alamat dh lain...