Recent Posts

Monday, November 29, 2010

saya mengidam ini

ni lah dia yg saya mengidam2 nak makan ini

puding karamel lapis coklat
resipinya boleh ambik kt SINI dr blog kak ummi
saya mmg selalu jenguk blog dia yg best itu utk try mcm2 resipi
terutama kek, muffin, dessert bagai yg best2


bila lah saya rajin nak buat puding ini
bahan2 dah ada, cuma mood nak m'buatnya tak sampai2 lg
tp saya sudah tdk tahan lg utk merasanya
mcm best sgt2 kan
selalu duk buat puding karamel biasa je

**mlm nih jgk mengidam nakgi mkn mi bandung best kt satu restoran tuh. tp en.suami ada program plk. baru je balik.. dia ajak keluar jgk, tp saya plk tak mau pegi sbb rsa mcm dah lewat je. sudahnya dia pegi beli tapau je. klu xmkn skrg, ntah bila plk bleh mkn katanya.. lusa dah nak balik kampung.. bila dah pantang nanti, lama plk nak tunggu bleh rasa kan.. hehe trm kasih sbb fhm ye(^_^)

2 comments:

haszuraidah ishak said...

wahhh..macam sedap juga ni..tringin nak try..thanks kongsi resepi..

p/s : me letak ur blog under frens blog ek..thanks!!

atie @ ejay said...

nati kita pkat2 try buat ye:)