Recent Posts

Thursday, November 11, 2010

my 1st GA dah nak tutup

ok, ada lg 2jam bg sape2 nak join my GA nih.. kul 12tghari akan ditutup scr rasminya ok..
jd klu ada sebarang penyertaan selepas jam tersebut, tidak akan dikira.

pemilihan pemenang akan saya lakukan selepas cuti raya haji. klu ikut nak je buat secepat mungkin. tp skrg sgt sibuk nak2 bila cuti sekolah dah nak mula nih.. byk plk benda nak kena setelkan. maklumlah, nanti saya akan bercuti panjang ( cuti skolah+cuti bersalin )

nanti saya jgk akan sedaya upaya utk update senarai nama peserta terkini
hadiah2 pun insyaAllah... nanti saya tunjuk ye

2 comments:

blogz n0ra =) said...

hehe..arap langkah kanan! =)

Ati Masrif said...

hehe..tak sabaq nk tau no..
maklumlah peyertaan pertama kak ati..hihi