Recent Posts

Tuesday, November 30, 2010

dah pos hadiah pemenang

memandangkan esok hari last saya kt Jitra nih, buat jela ape2 yg kena buat tuh
pg td janji ngan kwn nakgi key in markah lisan, dah turun lewat 15minit tetiba dia call tak yah dtg
semuanya dah siap.. dia ingatkan lama nak buat benda tuh, rupanya sekejap sgt

so, ajak en.suami pi buat last check up kt sini utk en.baby
hhuuuh biasalah klinik ini... kul9.30 doc xmasuk lg.. kul10.30 bru masuk kta pembantu kt situ
jd, daftar dulu lah... then pegi pejabat pos utk poskan hadiah2 pemenang GA

bila masuk klinik balik, mcm lama je menunggu..
auni plk dh tunjuk rasa kebosanan dan buat perangai sbb masa tidonya dah diganggu
nasib saya patient no3 je.. klu tak...jenuh nak tunggu
so far, kondisi en.baby sgt2lah bagus
berat ibunya plk mencecah ke 69kg...
fuuuuuuh berat tuh klu nak dibandingkan ngn 1st peknenci dulu


ayoyo..camane nih....


No comments: