Recent Posts

Tuesday, November 2, 2010

atie 1st giveaway : nak stop awal ke???

klau atie tak salah kira jap td peserta GA atie nih lg 2 org nak cukup 100..
perlukah atie awalkan tarikh tutup GA nih?
trm kasih byk2 kt kwn2 yg sudi join..
tak sangka plk ramai yg berminat..
rsa2nya atie patut tambah hadiah x?
yela, nak raikan penyertaan kawan2 kan..hehe tengok dulu camne.

sape2 yg join, tp atie tak senaraikan nama kt sidebar jgn lupa bagitau atie ye

>>atie dh adjust kt snarai peserta 2, ingat pserta leh view all  senarai tuh. atie pun baru perasan yg word view all tuh xdok pun hehe sori byk2 ye
**nampak gaya cam ujan nak turun lg ye...b'tambah buruk la banjir kt area nih. td xujan pun air makin naik... dgr crita bdk2 aspuri dh pindah ke sekolah pun..

3 comments:

Cute MuM said...

salam..
Cute Mum punya nama tak der dalam senarai lah...
:(

Ati Masrif said...

sob..sob..cam nama kak ati takde jer...

tambah hadiah tu bestla meriah lagi yek

atie di terengganu ke?

atie @ ejay said...

>>Cute Mum : hehe ada la nma 2:)
>>kak Ati pun ada dlm senarai jgk tau.atie kt Jitra,asal Klate mari hehe