Recent Posts

Monday, October 4, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

ini adalah sticky post, nak tengok post terbaru scroll ke bawah ye

seronok sgt tengok gambar2 family pkai baju raya sedondon dlm blog PUANSTOBERI. jd saya pun join jgk la contest yg dia anjurkan, masih ada masa lg;)



Tarikh tutup adalah pada 4 Oktober 2010 bersamaan 25 Syawal 1431 
kalau ada kwn2 yg nak join sama, leh KLIK SINI ye





raya yg ke berapa ntah, baru dpt ambik gambar sama2.. nyaris tak dpt pkai sedondon, sbb tukang jahit salah faham. dia jahit baju sepasang utk saya kain plain, sepasang utk anak kain kotak2. sbb waktu dah singkat, terpaksa "paksa" tukang jahit lain tetas kain saya wat baju anak. alhamdulillah, mujur siap.. mcm kt atas tu hehe

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Salam,
Jenguk sini amik gmbr sedondon. Thanks eh sudi join contest.
Comey nyer auni..salam peluk cium dari auntie stoberi eh.. :))

atie @ ejay said...

trm ksih auntie stoberi;)